Opis podjetja

Tapetništvo Bokal

Tapetništvo Bokal sodi med največje in najkvalitetnejše proizvajalce sedežnih garnitur po naročilu v Sloveniji.

Leta 2007 smo odprli nove razstavno-proizvodne prostore v skupni površini 1800 m2.

Vabimo vas v naš razstavni salon , kjer si boste lahko ogledali moderne sedežne garniture.

Od mojstra tapetnika in dekoraterja pa profesionalno svetovanje.

Podjetje Tapetništvo Bokal se s to dejavnostjo ukvarja že več kot 40 let, zato ne preseneča da, sodimo med največje in po kakovosti prepoznavne proizvajalce oblazinjenega pohištva ( sedežne garniture ) po naročilu na slovenskem trgu.

Kontaktirajte nas

Izdelujemo vse vrste oblazinjenega pohištva

Izdelujemo vse vrste oblazinjenega pohištva za hotele, lokale, bolnišnice, domove za ostarele, oblazinjeno pohištvo za navtiko itd., specializirani pa smo se tudi za izdelavo sedežnih garnitur po naročilu.

Leta 2007 smo se preselili v nove poslovne proizvodne prostore v skupni površini kar 1800 kvadratnih metrov, kar nam je omogočilo, da smo začeli novo obdobje pri organizaciji in izdelavi oblazinjenega pohištva, pridobili smo tudi velike možnosti za širitev proizvodnega programa in tako omogočili nadaljnji razvoj podjetja.

Na sedežu podjetja v Zmincu pri Škofji Loki imamo tudi velik razstavno prodajni salon, kjer imamo razstavljenih veliko različnih modelov sedežnih garnitur. Prijazni in strokovno usposobljeni ljudje pomagamo izbrati najprimernejši model sedežne garniture za vsak prostor iz že pripravljenega programa, svetujemo pa seveda tudi pri naročilu sedežne garniture po posebnih željah kupca.

Prepoznavnost svojih izdelkov zagotavljamo tudi tako, da vedno sledimo novim modnim smernicam, ki so na področju oblazinjenega pohištva zelo pomembne.

Zato velikokrat obiščemo pomembne sejme oblazinjenega pohištva doma in v tujini in tako potem še lažje oblikujemo vrhunske sedežne garniture.

Vsako leto razstavljamo tudi na Ljubljanskem pohištvenem sejmu, na katerem predstavljamo novosti iz našega prodajnega programa.

Kot poudarjamo, so za letošnje trende na področju sedežnih garnitur značilne ravne, enostavne in mehke linije.

Stopite v kontakt z nami

Z veseljem Vam bomo pomagali
in Vam svetovali pri izbiri najboljše rešitve za Vas.

Kontaktirajte nas

Za kakovost izdelkov pa so seveda pomembni tudi uporabljeni materiali. Na področju materialov je že vrsto let zelo aktualna visokokvalitetna mikrotkanina, ki so jo z leti strokovnjaki na področju tekstilij tako dobro razvili in ji dodali teflonsko zaščito, da le ta ne prepušča prahu v notranjost izdelka, hkrati pa je odporna na površinske madeže.

Prah se enostavno posesa ali obriše s površine izdelka. Tudi madeže kot so denimo od čokolade, kave, mleka in podobno se odstranijo zgolj z vlažno krpo.

Tapetništvo Bokal v svoji proizvodnji uporablja veliko naravnih materialov, kot sta goveje usnje in organski bombaž. Pri nakupu nove sedežne garniture je pomembno, da izberemo model, ki se bo dopolnjeval z drugim pohištvom v določenem prostoru. Ker pa ni pomemben le izgled oziroma dizajn pohištva, opozarjamo, da moramo paziti tudi na to, kako udobno sedimo. Zato je najbolje, da se o tem poučimo pri strokovno usposobljenemu izdelovalcu oblazinjenega pohištva po meri. Opravljeni izpiti (mojster tapetnik in dekorater) in pridobljena priznanja potrjujejo strokovnost in kakovost dela v podjetju Tapetništvo Bokal. Prejeli smo namreč že veliko različnih nagrad oziroma priznanj na različnih sejmih, vendar je za nas še vedno največja nagrada zadovoljstvo naših kupcev.

Vabimo vas v naš razstavno prodajni salon , kjer vam bomo strokovno svetovali . V salonu je razstavljeno veliko različnih modelov sedežnih garnitur.

Poglejte Naše reference

Pogosta vprašanja

Pri nas izdelujemo izključno vse po naročilu.

V vsak tip sedežnih garnitur je možno vgraditi ležišče. Pri nekaterih tipih sedežnih se nekaj detajlov spremeni. Odvisno ali je ležišče stalno – za vsak dan ali pa samo priložnostno – samo nekajkrat na leto.

Najbolj priporočamo usnje ali pa mikrotkanino, ker  prah ostane na površini materiala in ga lahko enostavno samo obrišemo oz. posesamo.

Rok za izdelavo oziroma dobavo sedežnih garnitur – po dogovoru z stranko.

Sedežno garnituro pripeljemo v kosih na dom in jo tudi v prostoru, ki bo stala tudi sestavimo. Dostava je brezplačna.

Pri nas imamo ves proizvodni program za izdelavo sedežnih garnitur tako, da imamo tudi mizarsko delavnico. Vsa proizvodnja obsega cca 1.500 kvadratov delavnic.

V našem razstavnem salonu imamo preko 1000 kosov najrazličnejših vzorcev. Izbira je zares odlična.

Za čiščenje  materiala, ki ga izbere stranka, navedemo tudi način čiščenja, ki je najbolj primeren in enostaven. Zraven predračuna oz. ponudbe, damo še navodila za vzdrževanje oz. čiščenje.

Z veseljem Vam bomo pomagali
in Vam svetovali pri izbiri
najboljše rešitve za Vas.

KONTAKTIRAJTE NAS